![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Rozpoczynamy rozdawanie nagrod w konkursie MLS dlatego tez prosze wszystkich uzytkownikow ktorzy otrzymali co najmniej 3 punkty aby pisali swoj nick na serwerze do mnie w prywatnej wiadomosci na forum w celu weryfikacji oraz raport w grze zeby przyspieszyc wreczanie nagrod. Jeszcze raz dziekujemy wszystkim osobom za pomoc w wyszukiwaniu bledow serwera. Na odbior nagrod macie 30 dni liczac od dnia dzisiejszego.
Lista nagrod i zwyciezcow: 1. Nzbwny - Magic Long Sword + PACC 50dni + Cm Token. 2. Alchemik Mial 500 Postow - PACC 25 dni + 100 Crystal Coins + Cm Token. 3. long3rsky - PACC 25dni + 75 Crystal Coins + CM Token. 4. Rewolwer997 - PACC 25dni + 50 Crystal Coins + CM Token 5. Zjadacz Marchewek - PACC 25dni + 50 Crystal Coins + CM Token 6. braveq - PACC 5 dni + PACC 1 dzien 7. jatutylkoczytam - PACC 5 dni + PACC 1 dzien 8. Priest_saw - PACC 5 dni + PACC 1 dzien 9. Hexas - PACC 5 dni + PACC 1 dzien 10. Gash' - PACC 5 dni + PACC 1 dzien 11. Druidka - PACC 5 dni 12. Nephiro - PACC 5 dni 13. Speed - PACC 5 dni 14. Smerf~ - PACC 5 dni 15. Barto11 - PACC 5 dni 16. Squn - PACC 5 dni 17. Princessa Super - PACC 5 dni 18. Aikon - PACC 5 dni 19. sir sander - PACC 5 dni 20. damian200814 - PACC 5 dni 21. Xandias - PACC 5 dni 22. Balde - PACC 5 dni Gratulujemy!
Ostatnio edytowane przez Gienek : 08-19-2010 o 13:54 |
|
|
|||
|
|||
|
@edit
Już wiem Ostatnio edytowane przez Niezbawiony powrócił J&P : 07-27-2010 o 15:44 |
|
|
|||
|
|||
|
ja *******e wyczesane nagrody
|
|
|
|||
|
|||
|
a ja miałem 30 punktów i nawet pieniąszka nie dostane ? ; (((
|
|
|
|||
|
|||
|
Yea !!! ;***
Mam paka
BartoJedenJeden Pozdro dla: Lemmy Klimister aka Uzynae Sarox' El Romantico' aka Lord Howk aka Pokerface Kurrweelek aka Pro Tabin Gitarzysta Xd Matelsso aka Rookstayer'Ekk Matix Leito Gigo Vega Leito Yugy aka El Lunatic Ateror Carl Aikon <33 Nabijacz Cytat:
- Spokojnie, nie zabije cie... - Uff, dzięki. - ... bo już nie mam fragów |
|
|
|||
|
|||
|
dasz cos blz?
|
|||
|
|||