![]() |
|
|
|||
|
|||
|
W dzisiejszym dniu wprowadzone zostały DUELE na Classicu :-)
By z nich skorzystać wystarczy udać się do kapitana na statku w dowolnym mieście i popłynąć na wyspę "duel arena" - koszt wyprawy to 200GP! Więcej o duelach możecie przeczytać na stronie Huntera.pl: http://huntera.pl/index.php/article/show/duels By wyzwac kogos na pojedynek nalezy podejsc do wybranej areny i wpisac komende: /arena invite _BET_ _NICK_ gdzie _BET_ to ilosc stawianych monet _NICK_ nick osoby ktora wyzywamy np. /arena invite 10000 Gien W zwiazku z duelami już niedługo pojawi sie nowa zakladka na stronie prezentującą rozegrane duele oraz ranking PVP :-) PS. Duele to nie tylko walki 1v1 :-) Na naszych arenach moga walczyc nawet dwie drużyny po 4 graczy! W zwiazku z wczorajszymi problemami z serwerem postanowilismy zrobic Wam mala niespodziankę - wszyscy gracze otrzymali darmowy Premium Account na okres dwóch lub czterech dni :-) Dzisiaj rusza nowy konkurs dla naszych znajomych na oficjalnym profilu serwera na naszej klasie. Tym razem zapraszamy Was wszystkich do nadsyłania ciekawych screenshotów z gry na serwerze. Obrazki należy przesyłać w prywatnej wiadomości na nk (maksymalnie 5 obrazków, bez bota, można wysyłać np. na http://tinypic.com). Każda osoba, której screenshot zostanie zamieszczony w galerii na profilu zostanie przez nas nagrodzona. Warto wziąć udział w tym konkursie ze względu na ciekawy przedmiot, który jest do wygrania czyli Pigeon Trophy. Na Wasze screeny czekamy do wtorku, godziny: 18:00. Na stronie postaci zostały dodane dwa nowe questy: Postman Quest oraz Dreamer's Challenge. Dodatkowo wyświetlana jest ranga gracza w quescie Dreamer's Challenge (a niedługo będzie wyświetlana również ranga w Postmanie oraz wybrana strona w IN Service of Yalahar) :-) Miłej gry :-) Ostatnio edytowane przez Gienek : 03-12-2010 o 17:40 |
|
|
|||
|
|||
|
oooOO widze classic : D fajny sie robi : S
|
|
|
|||
|
|||
|
ten pomysł z tym duelami mi się nie podoba jakoś
|
|
|
|||
|
|||
|
nie oslabiaj mnie
to dodatek do gry - nikt nie karze Ci z niego korzystac
|
|
|
|||
|
|||
|
Haha wariaty, widzę że nie marnujecie czasu. ;d
2010-03-02 00:22:35 :: Claire Huntera 2 razy czarownice na miotle jadlem 2010-03-02 00:22:37 :: Kompost Ja to krokodyle opie**alam... http://wklej.org/id/292802/ Hemheuhehe! ^ Pyszotka 20:45 Yugy-Knight [402]: moge do gildi 20:45 Karol Wojtyla' [419]: neiwiem ja jestem tylko pionem 20:45 Karol Wojtyla' [419]: i niemam nic do agdania |
|
|
|||
|
|||
|
No no widzę że classic się bardzo szybko rozwija.
Niedługo będzie miał pewnie z 1000 graczy
|
|
|
|||
|
|||
|
Hah
duel duel plx |
|
|